Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 6.8g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 6.8g8.8kcal1.4g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g2.1g8kcal0.6g0g0.6g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g44kcal4.4g1g2g0.6g
Valittu annoskoko22g22kcal2.2g0.5g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal1.1g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g100kcal10g2.3g4.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374