Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)7g22kcal1.2g3.8g0.2g0.9g
Ketsuppi, meira0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Palvikinkku Wursti2.1g1.9kcal0.3g0g0g0g
Oltermanni, perinteinen1.5g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g2.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g83kcal4g8.8g3.2g2g
Valittu annoskoko22g41kcal2g4.4g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna11g21kcal1g2.2g0.8g0.5g
Arvot/100g100g187kcal9g19.9g7.2g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993