Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g77kcal5.8g0.4g5.8g0g
Valittu annoskoko22g39kcal2.9g0.2g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal1.5g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g176kcal13.2g0.9g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983