Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g9g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Polar-juusto 15%3.6g10kcal1.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g56kcal3g1.6g4g0g
Valittu annoskoko22g28kcal1.5g0.8g2g0g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.8g0.4g1g0g
Arvot/100g100g126kcal6.8g3.6g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217326