Inkiväärikaali

Valmista öljymarinadi lisäämällä oliiviöljyyn listassa olevat mausteet.

- Valkosipuli kannattaa puristaa ja inkivääri lisätä raasteena.

Sekoita suikaloitu kaali marinadiin ja anna oleutua pari tuntia.

Huom! Riippuen makumieltymyksistä, marinaadiin voi lisätä myös sitruunanmehua ja hyppysellisen muscovada-sokeria (tai käyttää makeaa soijaa).

Kaada kaali marinaadeineen kuumalle pannulle ja paista keskilämmöllä noin 10-15 min.

Parhaiten tähän lisäkkeeseen sopii joko varhaiskaali tai savoynkaali.

Mikäli käytät tavallista valkokaalia, suikaloi se erittäin ohueksi ja hauduta tarvittaessa pidempään.

Kaalin sekaan voi lisätä myös ihan pieniksi pilkottua paprikaa, se antaa mukavasti väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali19g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g29kcal0.4g1.4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko22g15kcal0.2g0.7g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.1g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g67kcal0.9g3.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117764