Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g6.9g14kcal1.4g0g0.9g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g3.4g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.6kcal0g0g0g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow11g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g48kcal3.4g2.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko22g24kcal1.7g1.3g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.9g0.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g109kcal7.7g5.9g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722