Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska 6.8g2kcal0g0.4g0g0.1g
Polar 15% juustoraaste (150g)1.4g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g39kcal3g1.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko22g20kcal1.5g0.9g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.8g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6.8g4.1g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200