Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.4g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Maitojauhe rasvaton 0.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)3.3g6.2kcal0.8g0g0.3g0g
Tomaattimurska 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa2.3g7kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g80kcal4.2g6g4g0.8g
Valittu annoskoko22g40kcal2.1g3g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1.1g1.5g1g0.2g
Arvot/100g100g179kcal9.5g13.5g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253