Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g2.5g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.2g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2.5g3.5kcal0.5g0g0.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 10g11kcal0.4g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g45kcal3.2g4.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko22g22kcal1.6g2.1g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.8g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g101kcal7.2g9.5g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408