Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4.3g1.5kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g3.2g1.3kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g11kcal0g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko22g6kcal0g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g3kcal0g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g25kcal0g3.2g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921