Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)11g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g5.3g18kcal0.9g2.6g0.4g0.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.9g12kcal0.3g2.1g0.1g0.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.6g1.9kcal0.2g0g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g101kcal3.4g10.4g4.8g2.8g
Valittu annoskoko22g51kcal1.7g5.2g2.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal0.9g2.6g1.2g0.7g
Arvot/100g100g227kcal7.6g23.3g10.8g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528