Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g4.1g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Punajuuri 5.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1.5g2.4kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g34kcal2.2g2.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko22g17kcal1.1g1.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g77kcal4.9g5.4g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363