Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)13g40kcal1.3g7.9g0.3g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Ohrajauho 0.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Siirappi, tumma1.3g4kcal0g0.9g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g155kcal4g27.8g2.6g4g
Valittu annoskoko22g77kcal2g13.9g1.3g2g
Annoskoko puolitettuna11g39kcal1g7g0.7g1g
Arvot/100g100g347kcal9g62.3g5.8g9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154