Feta-tonnikala-nuudelisalaatti

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan vedessä, huuhdo nuudelit kylmällä vedellä, kun ne ovat kypsiä.

Pilko kurkku ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita salaattikulhoon, lisää valutetut fetajuustot ja tonnikala.

Lisää nuudeli.

Laita öljyä ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 570 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetina light salaattijuusto (Arla), annos 30g2.3g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Chilitonnikala (Rainbow), annos 185g7.2g16kcal1g0.4g1.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy3.3g11kcal0.4g2.1g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g64kcal3.6g5.6g3g0.8g
Valittu annoskoko22g32kcal1.8g2.8g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal0.9g1.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g145kcal8.1g12.6g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232656