Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Voi 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g62kcal5.8g0.6g3.8g0g
Valittu annoskoko22g31kcal2.9g0.3g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal1.5g0.2g1g0g
Arvot/100g100g138kcal12.9g1.3g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689