Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vispikerma Flora 20%3.9g8.6kcal0.1g0.2g0.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.9g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Mansikka 3.1g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)3.9g2.3kcal0g0.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g69kcal2g9.2g2.4g0.6g
Valittu annoskoko22g35kcal1g4.6g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal0.5g2.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g156kcal4.5g20.6g5.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653