Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g3.7g13kcal0.7g2.2g0.1g0.2g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl5.2g6.1kcal1.1g0g0.2g0g
Pekoni (Dulano)2.3g6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 4.7g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g66kcal4.8g5.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko22g33kcal2.4g2.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.2g1.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g149kcal10.8g11.7g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360