Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 16g29kcal3g0g1.9g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.9g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g81kcal6g1g5.8g0g
Valittu annoskoko22g40kcal3g0.5g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1.5g0.3g1.5g0g
Arvot/100g100g180kcal13.4g2.2g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912