Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore5.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 6.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 4.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Fetajuusto Apetina 8 %2.7g4.1kcal0.4g0g0.2g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g2.7g7.2kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g30kcal2.4g1g1.4g0.4g
Valittu annoskoko22g15kcal1.2g0.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.6g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.2g3.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720