Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)8.5g3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Minimaissi, Eldorado2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)5.2g1.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.2g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g1.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.8g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl0.3g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g0.5g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g34kcal2.2g3.4g1.2g1.2g
Valittu annoskoko22g17kcal1.1g1.7g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.6g0.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g76kcal4.9g7.6g2.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242482