Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 7.3g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.5g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Hunaja 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g19kcal1g1.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko23g10kcal0.5g0.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g43kcal2.2g4g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111