Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 0.9g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g24kcal1.8g1.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko22g12kcal0.9g0.9g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g54kcal4g4g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171413