Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 13g5.3kcal1.2g0.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 8.1g11kcal0.7g1.4g0.2g0.4g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g41kcal3.8g3g1.2g0.8g
Valittu annoskoko22g21kcal1.9g1.5g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal1g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g92kcal8.5g6.7g2.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698