Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g2g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g13kcal0.6g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko22g6kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g3kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g29kcal1.3g1.8g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472