Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät8.3g31kcal1.1g5.8g0.5g0.5g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g14g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g71kcal2.6g13.2g1g1g
Valittu annoskoko23g35kcal1.3g6.6g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal0.7g3.3g0.3g0.3g
Arvot/100g100g157kcal5.8g29.3g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818