Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)6.1g44kcal0g0g4.9g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.7g4.3kcal0.7g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g170kcal1.4g0.8g18g0g
Valittu annoskoko23g85kcal0.7g0.4g9g0g
Annoskoko puolitettuna11g43kcal0.4g0.2g4.5g0g
Arvot/100g100g377kcal3.1g1.8g40g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880