Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g3g27kcal0g0g3g0g
Kookosrasva 100 % 6.3g56kcal0.1g0g6.3g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2.9g9kcal0.7g0.3g0.6g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g3.5g7.7kcal0.2g1.7g0g1.4g
Manteli 2.3g14kcal0.6g0.2g1.3g0.2g
Saksanpähkinä 0.8g5.5kcal0.1g0g0.5g0.1g
Hasselpähkinä 0.6g3.7kcal0.1g0g0.4g0.1g
Rusina 3.1g9kcal0.1g1.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g264kcal3.8g8.2g24.2g4.2g
Valittu annoskoko23g132kcal1.9g4.1g12.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna11g66kcal1g2.1g6.1g1.1g
Arvot/100g100g586kcal8.4g18.2g53.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201