Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore1.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g3.8g12kcal1.9g1.1g0g0.2g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki1.9g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g54kcal4.2g4g2g1g
Valittu annoskoko23g27kcal2.1g2g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal1.1g1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g120kcal9.3g8.8g4.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466