Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g13kcal0.4g2.5g0g0.1g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g7.5g19kcal0g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g112kcal2.8g20.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko23g56kcal1.4g10.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g28kcal0.7g5.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g248kcal6.2g45.8g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513