Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g6.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.7g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g44kcal4.2g2g2g0g
Valittu annoskoko22g22kcal2.1g1g1g0g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal1.1g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g99kcal9.4g4.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585