Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Kaurahiutale 1.3g5kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Kauralese 1.9g6.8kcal0.3g0.9g0.1g0.3g
Soijajauho vähärasvainen 1.7g6.6kcal0.8g0.5g0.1g0.2g
Tattarijauho, Myllynparas2.3g7.7kcal0.3g1.5g0g0.1g
Pellavarouhe reformi luomu1.1g3.6kcal0.3g0.1g0.2g0.4g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g1.9g6.6kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g101kcal4.6g9.8g4.2g3.2g
Valittu annoskoko23g51kcal2.3g4.9g2.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal1.2g2.5g1.1g0.8g
Arvot/100g100g225kcal10.2g21.8g9.3g7.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312880