Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g9g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)1.5g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g227kcal2g19.8g15.2g0.6g
Valittu annoskoko23g113kcal1g9.9g7.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g57kcal0.5g5g3.8g0.2g
Arvot/100g100g504kcal4.4g44g33.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591