Porkkana-mantelileipä 2013-02 58,69%

Aineissa myös 1 tl soodaa, mutta en löytänyt sitä tuolta raaka-aineista.

Ja porkkana raasteena sekä voi sulatettuna.

Mantelijauhetta oli 5 dl, en muistanut punnita, mutta arvioin sen 400 grammaksi.

Kaikki aineet vaan sekaisin ja sitten plätkytetään pellille leivinpaperin päälle levyksi.

Uunissa pidin n. 200 asteessa hiukka reilu 30 min, eli kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Alkuperäinen ohje on SCD-sivustolta juusto-porkkanaleipä.

Yhdessä palassa on n. 155 kaloria, joten vähäkalorista tämä ei ole, mutta josko sopisi tämmöiselle suolisairaalle paremmin....

Raakapaino 1068g
Valmispaino 673g
Erotus 395g
Hävikki 58.69% valmispainosta

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Mozzarella raaste 21% (oma2011) (Arla), annos 100g2.1g6.3kcal0.5g0g0.4g0g
Porkkana 6.3g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g8.4g49kcal1.8g1.7g4.3g0.9g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g155kcal5.4g4.2g13.6g2.2g
Valittu annoskoko23g78kcal2.7g2.1g6.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna11g39kcal1.4g1.1g3.4g0.6g
Arvot/100g100g345kcal12g9.3g30.2g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334758