Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 5.1g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g5.6g22kcal1.2g0g1.9g0g
Pinjansiemenet, Parrots4.7g29kcal1.3g0.6g2.6g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g221kcal5.6g1.6g21.6g0.6g
Valittu annoskoko23g110kcal2.8g0.8g10.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g55kcal1.4g0.4g5.4g0.2g
Arvot/100g100g491kcal12.4g3.6g48g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640