Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g20g6.2kcal0.2g1.5g0g0.6g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g1.3g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g23kcal1.2g3g0.8g1.2g
Valittu annoskoko23g11kcal0.6g1.5g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.3g0.8g0.2g0.3g
Arvot/100g100g50kcal2.7g6.7g1.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646