Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g5.5g2.1kcal0g0.5g0g0.1g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g2.7g10kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g30kcal0.8g6.4g0.2g0.6g
Valittu annoskoko23g15kcal0.4g3.2g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g66kcal1.8g14.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970