Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.3g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g34kcal3.2g1.2g1.4g0g
Valittu annoskoko23g17kcal1.6g0.6g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.8g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g74kcal7.1g2.7g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437