Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Katkarapu 1.5g1.1kcal0.2g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g17kcal1g1.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko23g8kcal0.5g0.6g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g37kcal2.2g2.7g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834