Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Creme bonjour levite valkosipuli2.2g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 0.8g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g63kcal5g1g4.2g0.2g
Valittu annoskoko23g32kcal2.5g0.5g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1.3g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g140kcal11.1g2.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811