Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)2g6.4kcal0.1g1.6g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Herne, pakaste (rainbow)2.6g2.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)4g5kcal0.9g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g36kcal2.4g4.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko23g18kcal1.2g2.4g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.6g1.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g80kcal5.3g10.6g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317