Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g12g21kcal2.9g0.3g0.9g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g7.8g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g71kcal6.2g1.8g4.2g0g
Valittu annoskoko23g35kcal3.1g0.9g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal1.6g0.5g1.1g0g
Arvot/100g100g156kcal13.7g4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117