Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.4g0.4kcal0g0g0g0g
Lanttu 5.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g18kcal0.2g2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko23g9kcal0.1g1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.4g4.4g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091