Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kesäkurpitsa2g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 2.3g4kcal0.5g0g0.2g0g
Maissi jyvät 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.2g3.5kcal0g0.1g0.4g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g27kcal1.2g2g1.4g0g
Valittu annoskoko23g14kcal0.6g1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g60kcal2.6g4.4g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915