Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 19g37kcal3.5g0g2.5g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot3.8g11kcal0.5g0g1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g95kcal8g0g7g0g
Valittu annoskoko23g48kcal4g0g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna11g24kcal2g0g1.8g0g
Arvot/100g100g209kcal17.5g0g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973