Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g5.5g12kcal0.6g0g0.9g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g8.2g4.7kcal0.1g1g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g34kcal1.4g2g1.8g0g
Valittu annoskoko23g17kcal0.7g1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.4g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.4g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325503