Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,38.8g5.7kcal1g0.4g0g0g
Punaherukka 1.8g1kcal0g0.1g0g0.1g
Mustaherukka 5.3g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkuainen (100g)1.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g64kcal2.6g6.8g2.4g0.8g
Valittu annoskoko23g32kcal1.3g3.4g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal0.7g1.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g139kcal5.7g14.8g5.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135001