Ahvenvuoka ala pirkka

Keitä parsakaalikukintoja n. 3 min.
voitele laakea uunivuoka margariinilla.

Laita ahvenfileille suolaa ja ruohosipulia, kääri rullalle ja laita vuokaan, väliin esikeitettyä kukkakaalia.

Sitten vuokaan ruokakerma ja sinihomejuusto murusina.

Uuni n.225 astetta, aika puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka5.6g4.8kcal1g0g0.1g0g
Parsakaali brokkoli 8.4g3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1.4g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Ruokakerma 5% valio hyla 2dl5.6g3.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.6g4kcal0g0g0.5g0g
Ruohosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Cashewpähkinät, annos 10g0.4g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g44kcal3.8g1g3g0.4g
Valittu annoskoko23g22kcal1.9g0.5g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal1g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g98kcal8.4g2.2g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252830