Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 6.6g8.4kcal1.4g0g0.3g0g
Sipuli kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g6.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow0.8g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g31kcal3.2g1.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko23g16kcal1.6g0.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.8g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g69kcal7g3.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521