Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea3.9g0.4kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g7g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Katkarapu 2.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g19kcal1g2.2g0g0.6g
Valittu annoskoko23g9kcal0.5g1.1g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.3g0.6g0g0.2g
Arvot/100g100g40kcal2.2g4.8g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364