Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 7.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 6.6g15kcal1.2g0g1.1g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g2.1g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.9g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g57kcal3.6g1.2g4g0.4g
Valittu annoskoko23g28kcal1.8g0.6g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.9g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.6g8.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560